Visles op school 2019

Vrijdag, 14 juni 2019

Donderdag 6 juni jongstleden heeft de Hengelsport Federatie in samenwerking met één van onze vrijwillige Viscoaches van De Alver een Visles gehouden aan leerlingen van groep 8 van de basisschool 'IKC De Hoge Hoeve' in Westervoort.

De dag bestond uit een theorie les in de klas en een visexcursie aan de rivier dichtbij de Westervoortse brug. De kinderen maar ook de leerkrachten waren erg enthousiast en positief. Zij hebben in deze ochtend en middag een andere kijk gekregen op het vissen en hoe wordt omgegaan met de natuur. Met een prachtige ervaring rijker en een tasje geveld met folders over vissen, een mooie keycord met hakensteker, geschonken door Sportvisserij Nederland, keerden alle tweeëntwintig kinderen voldaan terug naar school.