Lidmaatschap prijzen

Jeugd- Visvergunning GRATIS
 tot 14 jaar, vanaf 2019 alleen op onze website verkrijgbaar.
Ben je niet ouder dan 14 jaar (peildatum 1 januari) en vis je nooit met meer dan één hengel? Dan kun je gratis deze jeugdvergunning aanvragen, uitprinten en binnen 10 minuten kun je aan de waterkant zitten! Kijk voor meer informatie over deze visvergunning onder het hoofd menu (Jeugd).
__________________________________________________________

Vispas (Senioren) Prijs € 37,50 - incl. € 3,00  inschrijfgeld.
Er mag worden gevist van 1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang met maximaal twee hengels, voorzien van alle wettelijk toegestane aassoorten.
De Vispas geeft tevens het recht om in ca. 95% van alle beschikbare viswateren in Nederland te mogen vissen. Een lijst met deze viswateren wordt bijgevoegd, indien u deze mee besteld.

(Jeugd)VISpas (Jeugdlidmaatschap tot 14 jaar) Prijs € 24,50 - incl. € 3,00 inschrijfgeld.

Uiteraard kun je ook bij één van onze verkooppunten inschrijven en de visdocumenten na betaling gelijk meenemen.
Vergeet niet het tweede deel van de voorlopige VISpas (VBL) in te vullen en op te sturen naar Sportvisserij Nederland.

U kunt bij ons ook Sub Lid worden en een Extra VISpas online bestellen:
Als u al lid bent van een andere hengelsportvereniging, bestel dan uw extra VISpas bij ons online en voer altijd uw VISpasnummer in tijdens uw bestelling.

Indien u sub lid wordt en zich hiervoor inschrijf bij één van ons verkooppunt, dan moet u zelf uw dubbele afdracht terug halen.

==============================================
 Alleen nieuwe LEDEN betalen éénmalig inschrijfkosten van € 3,00.
==============================================

Contributies VISpas en JeugdVISpas (Uitleg voorbeeld)

VISpas
Landelijke afdracht Sportvisserij Nederland
Federatieve afdracht HSF. Midden Nederland
€   7,00
Verenigingsdeel HSV De Alver - excl. inschrijfgeld

JeugdVISpas
Landelijke afdracht Sportvisserij Nederland
€   4,50
Federatieve afdracht HSF. Midden Nederland
€   2,50
Verenigingsdeel HSV De Alver - excl. inschrijfgeld

Overige toelichting:
De online bestelde VISpas, Extra VISpas, Kleine VISpas, JeugdVISpas toestemming;
Worden naar dat u deze online besteld heeft met een bevestiging toegezonden per mail;
Het schriftelijke document wat u mee gestuurd krijgt is tijdelijk en ontvangt u dan in PDF formaat;
Houd er rekening mee dat u tijdelijke jeugdvispas/vispas toestemming dient uit te printen, alvorens u naar de water kant gaat.

Deze tijdelijke VISpas toestemmingen mogen dus niet digitaal worden weergegeven op een mobiele telefoon tijdens een controle. Alleen de visplanner mag wettelijk en digitaal worden getoond via uw mobiele telefoon.
_____________________________________________________

Voor inwoners van Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, en Zevenaar
met een Gelre Pas zijn er gereduceerde tarieven.

Aanmelden met een Gelre Pas kan alleen bij de Secretaris /Ledenadministrateur:

H. Gergoski
E-mail:  secretaris@hsvdealverwestervoort.nl

Maak een afspraak en breng een kopie van uw Gelre Pas 2019 mee. Dus geen Gelre Pas 2018!
Men kan maar bij één vereniging declareren, andere mogelijkheden zijn er niet!
De meeste sporten zijn duurder dan vissen, houd daar dus rekening mee!