Nachtviswater-Roelofsen

Gat van Roelofsen/Jalink

Liggend aan de Rijndijk thv de Pals.

Aanvullende bepalingen:
Deze waterpartij mag alleen overdag bevist worden met ieder JeugdVISpas of senioren VISpas, in de nachtelijke uren is het loop en visrecht beschikbaar gesteld voor alleen leden van onze vereniging 'Indien zij mede in het bezit zijn van een Nachtvisvergunning (Nachtpas) van H.S.V. de Alver.

Deze krijg je dus alleen als je lid bent van onze Hengelsportvereniging.
(En is op vertoon van onze VISpas verkrijgbaar bij Faunaland, Dorpsplein 94, 6931 CZ Westervoort.)

Zie de bijzondere bepalingen op de visplanner:
Je mag alleen vissen aan de west oever van de vijver.
Nachtvissen alleen toegestaan voor leden van H.S.V. de Alver Westervoort met bijbehorende Nachtvisvergunning van De Alver.

Aanvullende bepalingen Nachtvispas 'Gat Roelofsen/Jalink';
  1. Deze nachtvisvergunning geld alleen voor leden vanaf 16 jaar en ouder, die
      tevens in bezit zijn van een geldige vispas van onze Hengelsportvereniging.
  2. Er mag maximaal met 2 hengels worden gevist, meer voorhanden hebben is verboden.
  3. Tijdens het nachtvissen op karper dient de onthaakmat en landingsnet gereed te liggen.
  4. Dit nachtvisdocument is geldig van 2 uur na zonsondergang tot 1 uur voor zonsopkomst.
  5. Eén ieder dient zijn vervoersmiddel zo te parkeren dat men er geen hinder van heeft.
  6. Karper, graskarper en paling dient onmiddellijk teruggezet te worden, in bezit hebben is verboden.
  7. Het is verboden open vuur stoken c.q. barbecueën, één klein gasstelletje is toegestaan.
  8. Tijdens het nachtvissen is een “Open schuilmiddel” in groen of camouflage kleur toegestaan.
  9. Eén ieder is verplicht zijn visplek schoon achter te laten, indien hij of zij deze verlaat.
10. Het is tijdens het nachtvissen niet toegestaan geluidshinder of overlast te veroorzaken.
11. De houder van deze vergunning is verplicht zijn vispas en dit nachtvisdocument bij controle te tonen.
12. Tijdens de nachtelijke uren dient men zich tevens te houden aan de regels van onze normale vergunning.
13. Wanneer de bovengenoemde verboden of voorwaarden wordt genegeerd, wordt men geacht te vissen
       zonder schriftelijke toestemming. ‘wat onherroepelijk kan leiden tot het intrekken van deze vergunning.

NB: Een (hologram) sticker achter op je VISpas met bijvoorbeeld een (Nachtvis of Derde hengel toestemming) is hier niet geldig!