Gat Roelofsen/Jalink

Gat van Roelofsen/Jalink

Liggend aan de Rijndijk thv de Pals.

Deze waterpartij mag overdag bevist worden door iedere VISpas of Jeugdvispas houder. In de nachtelijke uren is het vissen alleen beschikbaar gesteld voor leden van onze Vereniging 'Indien zij in het bezit zijn van een speciale Nachtvisvergunning van H.S.V. de Alver.

Deze krijg je dus alleen als je lid bent van onze Hengelsportvereniging.
(En is op vertoon van een geldige (VBL) of Vispas verkrijgbaar bij onze secretariaat).

NB: Een (hologram) sticker achter op je VISpas of Jeugdvispas met één (Nachtvis of Derde hengel toestemming) die uitgegeven wordt door Sportvisserij Nederland, is hier niet geldig!!!