MeeVIStoestemming

Sportvisserij Nederland heeft de Meevistoestemming in het leven geroepen.
Dit is een schriftelijke toestemming voor 1 dag die u als Vispashouder kan aanvragen om 1 iemand 1 dag gratis mee te nemen naar het viswater en de mooie kant van onze sport te laten ervaren.

Dit mag u per jaar voor drie personen één keer per jaar aanvragen.
Willen zij vaker mee gaan vissen dan zullen zij lid moeten worden van een vereniging.

Deze Meevistoestemming is aan te vragen via de website www.mijnsportvisserij.nl

Opgelet!

Deze Meevistoestemming is alleen geldig in een landelijk ingebracht water die staan vermeld in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren en geldt niet voor de viswateren die alleen maar bevist mogen worden door leden van een bepaalde hengelsportvereniging.

Dus in dit geval geen van de viswateren van H.S.V. de Alver, m.u.v. de vijver Roelofsen en de twee watergangen die daar naast liggen tot aan de pleyplas die is gelegen achter het gemaal.

Deze vier laatstgenoemde wateren zijn ingebracht door Sportvisserij Nederland en staan in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.